Hyvät asiakkaat,

Toimintamme on päättynyt.

Haluamme kiittää kaikkia jotka ovat tukeneet meitä näiden vuosien aikana.
Olemme oppineet teiltä erittäin paljon, niin kengistä, itsestämme kuin elämästä laajemmin.

Bästa kunder,

Vår verksamhet har avslutats.

Vi vill tacka alla som stöttat oss under dessa år.
Vi har lärt oss mycket av er, både vad gäller skor, oss själva och livet i stort.X

0 tuotetta (0,00)

kiitos käynnistä, tervetuloa uudelleen!

Minun \ Min

17-06-2016

Miesten laatukenkiä saa nyt Minun \ Min liikkeestä!

 

Kun 2014 perustimme A & K kenkäliikkeemme Vaasanpuistikolle, tiesimme, että kahden vuoden kuluttua toimintaa täytyy jatkaa uudella konseptilla.

 

Opiskeluihimme kuuluva pakollinen ulkomaanvaihto vie meidät ainakin hetkeksi maailmalle. Olisi kuitenkin kohtuutonta, että tästä kärsisivät laatukenkiin mieltyneet asiakkaamme. Vaikka verkkokauppamme jatkaa ja palvelee asiakkaitamme muualla Suomessa, vaasalaisten mahdollisuus kokeilla jalkineita ja hankkia ne kivijalkakaupasta ilman pidempää toimitusaikaa on meille ensiarvoisen tärkeää.

 

Kahden vuoden aikana olemme saaneet tutustua hienojen asiakkaiden lisäksi innostavaan joukkoon vaasalaisia yrittäjiä. Minun \ Minin Elinan ja Nean kanssa olemme tunteneet alusta alkaen vahvaa hengenheimolaisuutta ja olleet niin sanotusti ”samalla aaltopituudella”. Laadukkaat ja kestävän kehityksen mukaiset tuotteet, asiantunteva palvelu sekä mieltä rauhoittava kauppamiljöö ovat juuri niitä asioita, joita mekin olemme halunneet Anderssén & Kurki –liikkeessä tavoitella.


Kun sitten Elina ja Nea ehdottivat, että Anderssén & Kurki voisi jatkossa toimia shop in shop konseptilla heidän liikkeessään, asiaa ei tarvinnut kauaa pohtia. Näin voimme varmistaa, että miesten käsintehtyjä laatumerkkejä Loake ja Red Wing saa jatkossakin Vaasasta. Ja itse asiassa – kenkämme ovat nyt kuin ”kotonaan” Minun\Minin laadukkaiden miesten vaatteiden osastolla!

 

Odotamme innolla alkavaa yhteistyötä ja toivotamme uudet ja vanhat asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi uuteen osoitteeseen!

 

Kesäisin terveisin, Joel Anderssén & Niklas Kurki

Saatat olla kiinnostunut näistä