Hyvät asiakkaat,

Toimintamme on päättynyt.

Haluamme kiittää kaikkia jotka ovat tukeneet meitä näiden vuosien aikana.
Olemme oppineet teiltä erittäin paljon, niin kengistä, itsestämme kuin elämästä laajemmin.

Bästa kunder,

Vår verksamhet har avslutats.

Vi vill tacka alla som stöttat oss under dessa år.
Vi har lärt oss mycket av er, både vad gäller skor, oss själva och livet i stort.X

0 tuotetta (0,00)

kiitos käynnistä, tervetuloa uudelleen!

Anderssén & Kurki yrityksenä

Anderssén & Kurki on miesten kenkäkauppa, jonka tavoitteena on tarjota asiakkailleen ainutlaatuisia tuotteita ja palveluelämyksiä. Emme vain myy kenkiä, vaan haluamme ylittää odotuksesi. Myymälässämme on kotoisa ilmapiiri, jossa jokainen voi rauhassa kokeilla kenkiä. Jos et heti löydä juuri sitä oikeaa mallia tai väriä, tilaamme haluamasi kengät sinulle suoraan tehtaalta, ripeällä aikataululla.

Yrityksemme perustaminen alkoi kolmen yrittäjähenkisen opiskelijan intohimoista laatukenkiin. Tarvitsimme myös jotakin käytännön toimintaa opiskeluiden oheen ja yrittäjyys on aina kiehtonut meitä. Pohdinnan jälkeen päätimme avata miehiin erikoistuneen kenkäliikkeen kotikaupunkiimme Vaasaan.

Jalat ovat se osa ihmisen kehosta, joka eniten altistuu päivittäiselle rasitukselle ja kitkalle. Kenkien tulisi siis olla istuvat ja tukevat. Uskomme myös istuvien ja tyylikkäiden kenkien olevan tärkeä osa miehen vaatekaappia. Tästä syystä Anderssén & Kurki tarjoaa huolella valikoituja kenkämalleja, jotka ovat ajattomia ja hinta-laatusuhteeltaan juuri oikeat sinulle. Kenkämallistomme kestävät nykyajan muotisuuntaukset ja ovat säilyneetkin tyylikkään ajattomina jopa viidenkymmenen vuoden ajan. Uskomme vahvasti "Less Is More” -ajatteluun. 

Meille laatu on avainsana ja tarkoittaa luottamusta tuotteeseen. Sijoittamalla laadukkaisiin kenkiin saat uskolliset kävelykumppanit vuosiksi eteenpäin, teet pitkäaikaista säästöä kukkaroosi ja ennen kaikkea edistät kestävää kehitystä.